Kohteemme

Kohteemme sijaitsevat erinomaisilla sijanneilla pk-seudulla. Tarjoamme laadukkaita ja edullisia asumisoikeusasuntoja Keravalla, Kirkkonummella ja Tuusulassa.

Kerava

Kirkkonummi

Tuusula

Kerava

Keravalta löydät laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita asumisoikeusasuntoja. Keravan asumisoikeusasuntomme sijaitsevat Etelä-Kaskelassa. Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, palvelut ​​ja hyvät bussiyhteydet. Alue on lisäksi erittäin perhe- ja lapsiystävällinen.
Valikoimaamme kuuluu erikokoisia asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Keravalla asumisoikeusasuntomme ovat rivitaloasuntoja, jotka lämmitetään kaukolämmöllä. Kaikissa asunnoissa on lisäksi oma sauna ja takapiha.

Tutustu tästä Keravan asumisoikeusasuntoihin!

Kirkkonummi

Kirkkonummelta löydät laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita asumisoikeusasuntoja. Kirkkonummen asumisoikeusasuntomme sijaitsevat Laajakalliossa ja Jorvaksessa. Kirkkonummella voit asua rauhallisessa kiinteistössä luonnon läheisyydessä, mutta samalla erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. Myös monipuoliset palvelut sekä ulkoilu- ja harrastusmahdolliset ovat lähelläsi.
Valikoimaamme kuuluu erikokoisia asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Kaikissa Kirkkonummen asunnoissamme on oma takapiha ja sauna. Lisäksi kaikissa asunnoissamme on kamiinat ja ilmalämpöpumput.

Tutustu tästä Kirkonummen asumisoikeusasuntoihin!

Tuusula

Tuusulasta löydät laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita asumisoikeusasuntoja. Tuusulan asumisoikeusasuntomme sijaitsevat Lahelassa. Tuusulassa asut rauhallisessa, mutta kehittyvässä ympäristössä.
Tuusulassa valikoimaamme kuuluu rivitaloasuntoja yhdessä ja kahdessa tasossa. Löydät erikokoisia asuntoja erilaisiin tarpeisiin, ja kaikissa asunnoissamme on oma takapiha sekä sauna. Huoneistoissa on ilmalämpöpumput, ja lisämukavuutena asuntoihin on mahdollisuus asentaa takka.

Tutustu tästä Tuusulan asumisoikeusasuntoihin!

7 syytä valita Aurinko Asojen asumisoikeusasunto

Asumisoikeusasunto sopii erityisesti sinulle, jos et halua sitoutua omistusasuntoon etkä halua tai voi ottaa suurta asuntolainaa. Asumisoikeusasumisessa on lisäksi paljon muitakin hyötyjä. Lue seitsemän hyvää syytä hankkia asumisoikeusasunto.

  • Asumisoikeusasuminen on edullinen asumistapa. Maksat asunnon käyttövastiketta, joka on alueen yleistä vuokratasoa alhaisempi.
  • Asu juuri niin kauan kuin haluat. Voit asua asunnossa niin pitkään kuin haluat. Asumisoikeus on elinikäinen.
  • Sinulla ei ole jälleenmyyntiriskiä. Sinun ei tarvitse huolehtia asunnon jälleenmyynnistä tai mahdollisesta arvonlaskusta.
  • Ei isoja investointeja tai lainaa. Maksat asunnon hankintahinnasta vain 15 % asumisoikeusmaksuna, etkä tarvitse suurta lainaa eikä maksusta suoriteta varainsiirtoveroa.
  • Asunnon kunnossapito. Asumisoikeusyhtiö pitää huolen asuintalosi kunnosta. (Voiko sanoa yhtiö, vai mieluummin yhdistys?
  • Saat omannäköisesi asunnon. Asumisoikeusasuntoon on mahdollista tehdä kohtuullisia muutostöitä ja rakenteilla olevissa kohteissa sinulla on usein mahdollisuus vaikuttaa asuntosi pintamateriaaleihin.
  • Saat maksetun asumisoikeusmaksun takaisin. Saat asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna luopuessasi asunnosta.
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi