Kirkkonummi

Menninkäisenrinne, Kirkkonummi 1

Välkommen till Menninkäisenrinne i Laajakallio, Kirkkonummi! Denna fastighet erbjuder lugnt boende omgivet av natur, men med utmärkta transportförbindelser. Byggnaden uppfördes 2001 och är eluppvärmd. Lägenheterna varierar mellan 2-4 rum + kök, varje med sin egen bakgård och bastu. Ytterligare bekvämligheter i lägenheterna inkluderar öppna spisar och luftvärmepumpar. Bas tjänster är lite över en kilometer bort.

Laajankallionkaari, Kirkkonummi 2

Välkommen till Laajakallionkaari i Laajakallio, Kirkkonummi! Här kan du njuta av rymligt boende på en nivå. Lägenheterna är 2-4 rum + kök, och varje lägenhet har sin egen bakgård och bastu. Dessutom har lägenheterna öppna spisar och luftvärmepumpar. Fastigheten byggdes 2003 och är eluppvärmd. Närliggande finns en förskola och en grundskola. Tågstationen och affären ligger cirka 800 meter bort. Området erbjuder också utmärkta möjligheter för utomhusaktiviteter och fritidsintressen.

Kolmenkyläntie, Kirkkonummi 3

I Jorvas i Kirkkonummi på Kolmenkyläntie ligger en radhusfastighet på en stor grön tomt med utmärkta transportförbindelser. Fastigheten erbjuder lägenheter med 2-4 rum + köks, var och en med egen bakgård och bastu. Lägenheterna har även öppna spisar och luftvärmepumpar. Fastigheten byggdes 2002 och är eluppvärmd. Grundläggande tjänster ligger på rimligt avstånd. Välkommen att bo i denna fridfulla pärla mitt i naturen!

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi